TPnetopier

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Beseda o drogách v Diagnostickom centre pre mládež

V krátkosti o tom ako som robil s mojim OZ Falko besedu o drogách
    Táto beseda sa konala v utorok 17.10.06 o 15:00 hod v Diagnostickom centre pre mládež v Záhorskej Bystrici.


 Takže v utorok som mal tú prednášku o drogách, no a samozrejme, že to vyzeralo úplne inak ako som si predstavoval a aj pripravoval. Čize z celého mi vyplynulo asi toľko, že si nemám nič pripravovať (ale to nejde prísť niekde nepripravený, čiže vždy sa budem pripravovať) a väčšinou to bude také spontánne. Čo sa týka mňa, bol som fakt dosť nervózny, lebo som rozprával v miestnosti kde bolo spolu asi tak 20-25 ludí, ale na to si zvyknem. Všetko to boli veľmi mladí chalani čo v tom diagnostickom centre istý čas žijú.


Niektorých to zaujímalo, no niektorých vôbec, ale s tým som počítal. Jedine čo ma zarazilo bolo to, že v rámci otvorenej diskusie po mojom úvodnom vstupe, resp. rozprave, že ako som ja začal s drogami, ako a prečo som s nimi skončil a prečo som založil OZ Falko sa do tej následnej diskusie zapojil v podstate iba jeden chalan, ale ako som povedal, ak to zasiahne čo i len jedného, tak táto práca pre mňa zmysel má.


Potom vlastne celú diskusiu zachranovali vychovávatelia a pedagógovia z daného centra. Nakoniec sme sa dohodli aj na ďalšej spolupráci a budem tam chodievať robiť takéto besedy pravidelne, resp. mám záujem tam vytvoriť niečo ako takú klubovú činnosť, ale neviem či to pôjde, lebo ich klienti sa tam nezdržujú až tak dlho, aby sa  s nimi ako skupinou dalo pracovať.

Hlavné ale je, že Diagnostické centrum mládeže má o moju činnosť záujem.    

Drogy | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahoj Tomas, gratulujem k prvemu uspechu. Slabej diskusii sa vobec necudujem, lebo mam presne rovnake skusenosti este zo strednej a cudoval by si sa, ze dokonca aj na vysokej skole ludia uplne seru na diskusie (lubovolneho typu), takze je mi uplne jasne ako dopadne taka diskusia v diagnostickom centre...

    Ako to vyzera s prestavbou webstranky? Bude z toho nieco alebo to padlo?
    publikované: 21.10.2006 00:04:00 | autor: Matus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Matus
    stranka sa preraba tak ako som ti spominal :) cize onedlho bude nova
    publikované: 21.10.2006 07:55:39 | autor: TPnetopier (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014