TPnetopier

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes som prvý x nenadával za volantom

Tak som včera bol odviezť ženu s malým, jak sa poví k svokrovcom, mojim svokrovcom, teda ženiným rodičom :) ... Po vodkovom ošiali so svokrom, sme sa dostali do štádia, že som každému hovoril, že môj svokor je vlastne môj mladší brat, čo mi v podstate verili len nejaké 2 čudné 15-stky, som sa dopracoval až do postele. Ráno som vstal a vybral som sa zo Serede do Bratislavy. Tu počúvam v rádiu, že reku kurva sa v Bratislave prehnala nejaká prívalová vlna a po celej Bratislave sú samé zápchy. Chvíľu som rozmýšľal či to nebude vlna ovčia, ale po ďaľších info z rádia som pochopil, že to bude voda.

Mal som v pláne ísť zo Senca cez Pezinok a jeho Babu, ale keď som zbadal na začiatku Senca kolónu áut, tak som sa rozhodol, že teda vletím do Bratislavy ako Kráľ... A aj som vletel. Na jednotke, od Metra - Ivanka pri Dunaji, až ku mne domov, v pohode a hlavne bez stresu, za krásny čas cca 2 hodinky.

Keďže som si bol vedomý, že BA je precpaná a "zavodnená", tak som rezignoval a prvý x v živote som sa za volantom nerozčuľoval. Dokonca som som si oddýchol.

A teraz ma ospravedlňte, idem variť kapustnicu...

prajem pekný deň...

Zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    nejaké 15tky som začul? čo to, čo to?

    aj tebe pekny den :)
    publikované: 09.06.2011 16:20:51 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  2. TP, pekne si to...
    v takej rannej zápche si človek veru riadne oddýchne :-))
    publikované: 09.06.2011 20:27:55 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  3. mňam...
    kapustnička.... ale mne je skôr ľúto cestičiek na Karpaty, Častá, Píla.. tam sa dobre oddychovalo na chrbte motorky...
    čo sa týka "božej" trpezlivosti v kolonach, tak to sme si my " zo Žitného ostrova" už zvykli..to sa nemení ani prívalovou , ani ovčou vlnou...
    publikované: 10.06.2011 21:03:07 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014